• neovplyvňuje prirodzenú zrážanlivosť krvi
  • doposiaľ neboli zistené žiadne vedľajšie účinky a alergické reakcie
  • podpora zdravého krvného obehu

Bruschetta s paradajkami a parmezánom

Suroviny:

  • 1 bageta
  • 500 g paradajok
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 zväzok bazalky
  • 3 polievkové lyžice olivového oleja
  • 50 g parmezánu v celku soľ

Postup:

Bagetu nakrájame na 2 cm široké plátky, opečieme ich po oboch stranách na suchej panvici dozlatova. Paradajky zbavíme jadierok, pokrájame, pridáme pokrájanú bazalku, nastrúhaný cesnak, soľ, korenie a olivový olej. Dobre premiešame. Vzniknutú zmes natrieme na opečenú bagetu, ozdobíme parmezánom a bazalkou.

zdroj: http://www.bellaitalia.sk/3449-sk/bruschetta-s-paradajkami-a-parmezanom.php

Prihláste sa k odberu noviniek

Napíšte nám svoju emailovú adresu a zaradíme vás do zoznamu odberateľov newslettra.