• neovplyvňuje prirodzenú zrážanlivosť krvi
  • doposiaľ neboli zistené žiadne vedľajšie účinky a alergické reakcie
  • podpora zdravého krvného obehu

Paradajkový šalát

  • Suroviny:
  • 100 g cibuľa
  • 400 g paradajky
  • 200 ml voda
  • 2 ČL kryštálového cukru
  • 1/2 ČL soli
  • 1 ks citrón / ocot

Postup:

Cibuľu očistíme, nakrájame na úzke mesiačiky a tie rukou rozoberieme na tenké slížiky. Paradajky umyjeme a nakrájame na mesiačiky. Pridáme ich k cibuli a premiešame. Cukor a soľ pridáme do vody a rozmiešame. Pridáme šťavu z jedného citróna, prípadne pár kvapiek octu. Nálevom zalejeme paradajky s cibuľou, premiešame.

zdroj: http://www.svetvomne.sk/recept/Paradajkovy-salat

Prihláste sa k odberu noviniek

Napíšte nám svoju emailovú adresu a zaradíme vás do zoznamu odberateľov newslettra.