• neovplyvňuje prirodzenú zrážanlivosť krvi
  • doposiaľ neboli zistené žiadne vedľajšie účinky a alergické reakcie
  • podpora zdravého krvného obehu

Sterilizované paradajky bez nálevu

Suroviny:

  • 1 kg čerstvých paradajok

Postup:

Paradajky dôkladne umyjeme a nakrájame na štvrtiny. Naložíme do pohárov. Paradajky sa nebojte natlačiť. Pustai si vlastnú šťavu a nie je potrebné použiť žiaden nálev. Paradajky si zachovajú svoju prirodzenú chuť. Naložené poháre sterilizujeme klasickým spôsobom.

zdroj: http://www.pluska.sk/izahradkar/varime-pecieme-zavarame/zaplava-paradajok-5-genialnych-tipov-ako-ich-spracovat.html

Prihláste sa k odberu noviniek

Napíšte nám svoju emailovú adresu a zaradíme vás do zoznamu odberateľov newslettra.